Van idee tot realiteit

In 2019 hadden wij (Richella en Albert) het idee om iwannabeamodel.nl op te richten. Hoe mooi is dat om als getrouwd stel gezamenlijk een bedrijf te hebben. Hoe zou jij het vinden om met jouw geliefde samen te werken? Sommigen zouden zeggen voor mij nooit, terwijl je dan de meerderheid van de dag met anderen doorbrengt dan met je eigen partner. Het voordeel van beiden je eigen baan is dat je aan het einde van de dag elkaar wel van alles te vertellen hebt waar de ander niets van af weet.

In ieder geval, hebben wij ervoor gekozen samen te werken. Het idee begon doordat wij al samen fotoshoots organiseerden, waarbij Albert de fotografie deed en Richella de styling, visagie en het haar. Dit deden wij allebei vanuit onze eigen bedrijven. Richella vanuit Coats Legal & Beauty en Albert vanuit Omta Fotografie. Nu hebben wij één concept dat wij via Instagram, Facebook en onze website promoten.

Als je een droom hebt, aarzel dan niet om ervoor te gaan. Wij hebben het gewoon gedaan. Onze droom is tot leven gekomen.

Iwannabeamodel.nl is de partner voor beginnende en ervaren modellen. Wil jij model worden (fashion, kind, commercieel, catwalk) of een model portfolio dan kunnen wij jou helpen. Lees ook onze interviews met bijzondere modellen.

Laat hieronder weten of jij al een droom hebt waargemaakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *