Mijn eerste influencer reis

Influenceren; echt iets voor mij!

Schrijven,  mooie reizen maken, comfort, creatief zijn en mooie plaatjes op social media posten vind ik fijn. Sinds de start van iwannabeamodel.nl, eind 2019, ben ik actief geworden op Instagram. Ook ik begin nu te werken aan een mooie ‘zonnige’ content.

Geweldige uitnodiging

Lichtelijk jaloers keek ik naar influencers die de meest prachtige reizen mochten maken en hiervan een geweldige content neerzetten op hun social media kanalen. Natuurlijk hoopte ik ook weleens dat ik uitgenodigd zou worden voor een dergelijke trip. Maar met net iets meer dan 5000 volgers op dat moment, was het een droom die geen werkelijkheid zou worden. Dat dacht ik tenminste. Totdat ik het fantastische bericht ontving dat ik was uitgenodigd voor een influencer trip.  En niet zomaar één.  

Op de avond van de aankomst voor het hotel

10-jarig bestaan Martinhal

Met mijn man Albert en zoontje Joseph ging ik 4 dagen naar het Martinhal resort in het prachtige Cascais. Martinhal  is een 5-sterren family resort dat zich focust op families met kinderen vanaf 0 jaar. Dit jaar bestaat Martinhal 10 jaar en dat werd gevierd. Wij mochten hiervan verslag doen op onze social media kanalen. Van 21 tot en met 24 februari 2020, hebben wij foto’s en filmpjes gedeeld van onze tijd bij Martinhal. Wij delen graag ook onze ervaring met jullie in onze blog.

Fotograferen op het Kids Fashion Weekend (foto: Pedro Sayanda)

Voorbereiding

Foto’s en video’s maken voor onze social media vind ik erg leuk en een influencer trip maken is natuurlijk fantastisch, maar het kost tijd om dit goed voor te bereiden. Ik begon met het oriënteren op Martinhal en de faciliteiten en schreef op wat ik daar over zou willen weten en vertellen.

Wij ontvingen het influencer programma en ik bedacht wat wij zouden aantrekken met welke gelegenheid en welke make-up ik daarbij zou dragen. Geschikte kleding en de juiste make-up is belangrijk voor goede foto’s.

Martinhal en de omgeving zien er prachtig en chique uit. De afbeeldingen van de website geven hiervan een realistisch beeld. Misschien hebben jullie ook weleens een accommodatie bezocht waarbij de werkelijkheid niet in de buurt kwam van de afbeeldingen op internet. Bij Martinhal is dit niet het geval.

Ontvangst Lissabon Airport

Martinhal heeft geregeld dat wij bij aankomst op Lissabon Airport keurig op tijd door een chauffeur werden opgehaald. Zij werken hiervoor samen met een vast bedrijf. Heel fijn was dat er een geschikte baby autostoel was geregeld. Wel zo veilig, maar niet overal zo vanzelfsprekend.

Geschikte kleding en foto’s

Op de website is te zien dat er veel kinderfaciliteiten zijn. Mijn kleding en schoenen heb ik daar op aangepast. Dus ik nam niet alleen chique jurken en stiletto’s mee, maar ook slippers en casual kleding voor in de kids club. Albert zou de foto’s van Joseph en mij nemen. Maar wij zouden ook met zijn drieën op de foto gaan. Daarvoor waren vriendelijke voorbijgangers bereid om met Albert zijn camera een foto van ons te nemen.

Voor elke dag zou ik minimaal 2 kleding setjes meenemen, die ook nog eens met ons drieën moesten matchen. De weersvooruitzichten waren prima voor februari met zo’n 22 graden en zon zonder regen. Dus de zomerjurkjes gingen ook mee.

Vaak wordt bij professionele shoots aan modellen gevraagd om hun eigen kleding mee te nemen, dus het is zeker niet vreemd dat ik een grote garderobe mee nam voor deze trip.

Kids Fashion Weekend

Tijdens de viering van het jubileum, werd er o.a. een kids fashion weekend georganiseerd door een Braziliaans evenementenbureau. De modellen van de show waren voornamelijk kinderen van Portugese en Braziliaanse acteurs en influencers. Wij hebben al een hoop leuke reacties gekregen op Instagram van onze volgers. Onze volgers zijn voornamelijk kindmodellen en hun ouders die het profiel beheren (gezinnen).

Kindmodellen met de fashion designer van Martha Medeiros

De catwalk op

Op de tweede dag van de fashion show was Albert, Joseph en mij een moment kwijt. Hij zocht ons, totdat de manager van Martinhal zei ‘we stole your wife’. Ik was er uitgepikt door de fashion designer van Martha Medeiros om ook mee te lopen aan de fashion show. Gaaf en voor Joseph zijn eerste fashion show.  Martha Medeiros is vooral in (Zuid-) Amerika bekend. Veel bekende sterren zoals Beyonce, Jessica Alba, Elisabeth Hurley en Katherine Heighl zijn in haar ontewerpen gespot.

Richella en Joseph in Haute Couture van Martha Medeiros

Kids Club House

In een familieresort verwacht je voorzieningen voor kinderen van elke leeftijd. Deze voorzieningen zijn Martinhal zeker te vinden.  Een grote faciliteit is de kinderclub van 700 vierkante meter. Kinderen vanaf 6 maanden tot in de vroege tienerjaren kunnen hier spelen. Voor baby’s van 6 maanden tot en met 18 maanden is er een aparte ruimte ingericht met hoge kwaliteit leeftijdgerichte speelgoed. Buiten is er een speelgebied van 2300 vierkante meter. Er zijn speeltoestellen voor baby’s (die kunnen zitten), maar ook voor oudere kinderen.

Samen spelen in de baby club van Kids Club House

Crèche en kids club

Met reservering kan er gebruikt gemaakt worden van een oppasservice. Voor kinderen vanaf 19 maanden tot en met 2 jaar is er een crèche. De kids club is er voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar.  Voor de 6 tot en met 9 jarigen is er een Fox Club, waar tijdens de schoolvakanties een speciaal programma is met speciale  binnen- en buitenactiviteiten. Er is dan ook een speciaal animatie team aanwezig.

Vermaak voor tieners, twintigers en ouders

Heerlijk genieten in het Finisterra Spa

Gelukkig hoeven de oudere kinderen en de ouders zich ook niet te vervelen in Martinhal. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt gaan surfen, duiken, paardrijden, fietsen of zwemmen in het binnen en/of buiten zwembad. Er is ook nog een tennisbaan en een golfbaan aanwezig. Het zwembad heeft een Jacuzzi, sauna en Turks stoombad. En er is een spa waar je allerlei heerlijke (familie)behandelingen kunt boeken. Na een relaxte behandeling kun je heerlijk met jouw kind in de kinderbioscoop onderuitzakken.

Het buitenzwembad bij de Finisterra Spa

(Baby) menu

Niet alleen voor volwassenen is er een gevarieerd menu met heerlijke gerechten, gebaseerd op de Portugese keuken. Ook voor babies van 4 maanden tot een jaar is er ook een speciaal menu. Het menu is gemaakt met organische producten en zonder toegevoegd zout.

De menukaart is ingedeeld voor baby’s van 4 tot en met 6 maanden. Voor baby’s van 6 tot en met 9 maanden en voor  baby’s van 9 maanden tot en met 12 maanden.

Het restaurant O Terraço is de perfecte plek om met het gezin te eten

Baby en kindvriendelijk

In Martinhal is er ook aan kleinigheden gedacht. Baby- en kinderzwemluiers, kinderbadslippers, kinderhoedjes, flessensterilisators, flessenwarmers, slabbers, babybadjes en kinderstoelen. Dit allemaal ontbrak niet. Het is echt een familiehotel. Zelden heb ik in een hotel zoveel gezinnen gezien. Fijn is dat men zich dan ook niet bezwaard hoeft te voelen als jouw kind huilt of druk is.

Conclusie

Martinhal biedt de luxe van een 5-sterrenhotel en heeft de atmosfeer van een resort. Er is zoveel vermaak in en om het resort, dat je je moeilijk kunt vervelen. Reken dan ook wat extra dagen voor een trip buiten de omgeving. Voor degenen die op zoek zijn naar een luxe vakantie met kinderen, waarbij kinderfaciliteiten binnen handbereik zijn, is dit een absolute aanrader. Wij zullen zeker weer naar Martinhal terug keren en daarbij ook de ‘hotspots’ van de Cascais en Lissabon ontdekken.

1 Reactie on “Mijn eerste influencer reis

  1. Wat een mooi persoonlijk verhaal. Geeft een duidelijk beeld en een beleving van wat je kunt verwachten. Leuk om te lezen en mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *