Shae-Lynn de Jonge

Hallo Shae-Lynn (en moeder Carmen), hoe lang doe jij al lang modellenwerk?

Sinds 2016, dus al 4 jaar. Mijn eerste opdracht was voor Terstal familiemode. Ik ben modellenwerk gaan doen door een vriendin van mama, haar dochter was model. Zij vroeg mij meerdere keren of ik geen modellenwerk wilde doen. Dat leek mij wel wat. Mijn mama schreef mij in bij een modellenbureau en de eerste opdracht volgde al snel.

Voor welke merken heb je model gestaan?

Fashion shoots voor o.a. Terstal, Le Chic, Bampidano, Vingino, RoomSeven, Cyrillus Paris, Reece Australia, Hudsons Bay, KIESTONE, Totolino, Kiokokids, EFVVA, Nessikids New York, Vinrose, Chapter2Kids, Nais Kidswear en meer.

Commerciele shoots voor o.a. Scapino, Van Haren, Allerhande, Chiquita, ABN Amro, NEFIT, Alpina fietsen, Intertoys, Kinderhulp, Zeeman, Loekie kinderfietsen, Duinrell en meer.

Sinds eind vorig jaar heb ik een aantal samenwerkingen met verschillende (online)kinderkledingwinkels om als influencer hun kleding te promoten.
Dit vind ik ook erg leuk om te doen, want ik hou van mode en volg de nieuwste trends.

Ook ben ik een aantal maanden geleden lid geworden van het promo-team van de Voguegirl en Tina.
Ik mag hun nieuwe producten promoten, daar maak ik dan leuke foto’s en filmpjes van en plaats ik deze op social media, zoals Instagram, Tiktok en YouTube.

Heb jij ook acteerervaring?

Ja, ik heb in verschillende commercials, series en films mogen figureren/acteren zoals;

Commercials o.a. : NPO, KRO-NCRV, Kinderhulp, Bol.com, Baby Born, Lidl, Albert Heijn, Eneco, Lego, Simyo en meer.

Series en films: GTST, Luizenmoeder, Piraten van Hiernaast, Rudy’s Grote Kerstshow, Baptiste, Lyrebird en meer.

Recent speelde ik ‘Nola Sanders’ in GTST.

Welke opdracht is jou het meeste bijgebleven?

De rol van ‘Nola Sanders’ in GTST.
Het is een bekende Soap serie. Ik vind heel gaaf om daarin te mogen meespelen.
Het is leuk om GTST te kijken en te herkennen waar ik geweest ben en het team, de acteurs en de mensen achter de schermen zijn heel erg lief en fijn om mee samen te werken.

En van de modellen opdrachten?

De keren dat ik voor Le Chic en Reece Australia mocht shooten. Le Chic is een mooi merk. Ik voelde me daar echt een klein prinsesje. Mijn haar werd heel mooi gedaan en ik kreeg mooie jurkjes aan.

Reece Australia staat bekend om hockey en tenniskleding. Ik mocht recent voor de tweede keer model staan voor het merk. Ik kreeg weer een stoere hockey outfit aan, dit vond ik heel tof. Vooral omdat ik zelf niet op hockey zit, was dit een gave ervaring. Op dit moment sta ik weer op de website van Reece Australia.

Ik zou nog heel graag een keer voor een mooi jeans merk model willen staan.


Wat is de langste reis die jij hebt moeten maken voor een opdracht?

Ik ben een aantal keer naar België geweest voor een fotoshoot en ook een keer voor een filmopname. Ik stond een keer in optie voor een shoot van IKKS in Parijs. Op het laatste moment ging deze shoot helaas niet door. Ik zou heel graag naar een warm land willen reizen voor een opdracht.

Wat vind jij leuk aan modellenwerk?

De gezelligheid en de mooie foto’s die krijgt. Ook is het altijd leuk om jezelf terug te zien.

Wat doe jij naast het modellenwerk?

Ik zit op dansen, hiphop en streetdance. Ik volg ook musicalles en toneelles.

Weet jij al wat jij later wilt worden?

Actrice en modellenwerk wil ik daar graag naast blijven doen. Ik zou heel graag een hoofdrol willen spelen in een bioscoopfilm.

Welke tips heb jij voor mensen die model willen worden?

Zoek een goede fotograaf en laat mooie foto’s maken. Schrijf je dan in bij modellenbureaus. Blijf altijd jezelf. Iedereen is mooi en heeft zijn eigen talent. Je bent goed zoals je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *